ADHD expert

Wat is ADHD?

ADHD is de afkorting voor de Engelse term: ‘Attention Deficit Hyperactivity Disorder’. In het Nederlands betekent dat een stoornis waarbij je het moeilijk vindt om je aandacht ergens bij te houden en je heel erg druk bent (hyperactief). Iedereen is wel eens druk of kan niet zo goed opletten, maar als je ADHD hebt heb je hier wel erg vaak last van.

Niet iedereen die ADHD heeft is hetzelfde:
Het kan zijn dat je je niet goed kan concentreren. Dat betekent dat je het moeilijk vindt om lang aandacht ergens voor te hebben of vaak dingen vergeet.
Het kan zijn dat je alleen heel hyperactief bent. Dat betekent dat je heel erg druk bent en niet goed stil kan zitten. Ook doe je dingen zonder er vooraf over na te denken.
Het kan ook zijn dat je van allebei last hebt. Je bent dan vaak heel druk en vindt het ook moeilijk om goed op te letten.

Daarbij kun je ook nog last hebben van andere problemen, zoals moeilijk in slaap kunnen vallen, bang zijn of snel boos worden.

Wij bieden diverse behandelmethoden bij ADHD.

– Coachingstechnieken gericht op volle hoofden, ontladen van prikkels, concentratie en leerstrategieën.
– Oefeningen vanuit de Mindfulness..
– Voeding met betrekking tot ADHD, de relatie met allergieën en intolerantie en prikkelbaar darmsyndroom.
– Orthomoleculaire therapie in relatie tot neurotransmitters, hormonen en het brein.
– Voetreflex en lichaamsmassage specifiek gericht op het brein en prikkelverwerking.
– Doormeten met ons Nes health systeem.

Bent je toe aan een andere aanpak, laat ons er dan naar kijken.
Je kunt altijd komen voor een gratis kennismakingsgesprek en samen met jou gaan we kijken wat de beste behandelmethode is.

Ashana Blog

Atlantis Remedies

Een nieuwe tijd vraagt om een nieuwe benadering van energetisch geneeswerk.

De Atlantis chakra remedies zijn speciaal ontwikkeld voor de hedendaagse problematiek bij hooggevoelige jeugd en jongvolwassenen. Maar ook bij ons als volwassenen kunnen nog onverwerkte emoties spelen die te maken hebben met ons eigen innerlijke kind, wat zijn of haar doel hier op aarde maar steeds niet neer kan zetten. Zo zijn ze inzetbaar bij jezelf, bij kinderen of in een therapeutische omgeving.
Zie voor meer informatie onder het kopje Atlantis Remedies op deze pagina.