Edelsteenmassage

Edelsteenmassage

Massage is een belangrijk bestanddeel van de holistische geneeskunde. In vele culturen vinden we deze dan ook terug. Het wordt zowel als huismedicijn gebruik, preventief om klachten te voorkomen als ook voor ontspanning of als heling in diverse praktijken.
Elkaar aanraken op fysiek en emotioneel gebied is een vorm van communicatie en een essentieel onderdeel van een vitaal en gezond leven.

De massage wordt gecombineerd met warme edelstenen. Van edelstenen is bekend dat ze een helende werking kunnen hebben op ons lichaam. Masseren met edelstenen geeft een energetische dieptewerking. Door de warmte van de edelsteen dringt de massage dieper door in de spieren, waardoor deze nog effectiever wordt. Ze heeft een ontladende, ontgiftende en herstellende werking. Deze vorm van massage is daarom zeer geschikt voor mensen met spierproblemen, gewrichtsproblemen, spanningen of stress.

Enkele voorbeelden van stenen waarmee we masseren.
Bergkristal: reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie.
Amethist: heeft een beschermende en zuiverende werking
Rozenkwarts: heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid
Aventurijn: werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn
Amber: heeft een krachtige reinigende steen (van lichaam en energielichaam) die negatieve energie en pijn omzet in positieve energie en daardoor evenwicht brengt en stabiel, creatief en vrolijk maakt.
Fluoriet: stabiliserende steen, die het zelfvertrouwen vergroot en helpt structuur te brengen in ons leven. De steen geeft inzicht in beperkende gedrag- en denkpatronen en onderdrukte gevoelens en werkt emotioneel stabiliserend. De steen bevordert de concentratie, zorgt voor een snelle informatieverwerking

Afwisselend wordt gemasseerd met de handen en edelstenen. Ook worden hier en daar edelstenen op het lichaam neergelegd zodat de energie van de edelsteen zijn werking kan doen.
Al naar gelang de klacht wordt de steen gekozen. De edelsteen massage kan een op zichzelf staande behandeling zijn of in combinatie met een andere behandeling plaatsvinden zoals in combinatie met

Privacystatement

Voor informatie over de privacywetgeving klik op onderstaande link.

http://ashana.info/privacy/