Hooggevoeligheid bij kinderen en jongeren

Hooggevoelige kinderen en jongeren.
Hooggevoeligheid bij kinderen en jongeren, we komen het onderwerp steeds vaker tegen in de huidige maatschappij. Deze generatie van kinderen en jongeren reageren anders dan hun leeftijdsgenoten op de vele prikkels uit hun omgeving. Soms hebben ze zelfs een paranormale aanleg.
Het lijkt of de zintuigen van deze kinderen op een hogere frequentie zijn afgestemd om de fijnere trillingen vanuit hun omgeving op te kunnen nemen. Hierdoor zijn de trillingen van geluiden, beelden en emoties, die deze kinderen ontvangen vele keren sterker en komt er daardoor te veel aan prikkels in een keer via hun zintuigen bij hun binnen. Ze herkennen de kleinste veranderingen en details. Kunnen zich druk maken over niets ervaren pijn vaak heftiger als een ander kind en kunnen langer in een emotie blijven hangen en langer rondlopen met een gedachte die maar niet uit hun hoofd wil gaan.
Ze vinden het moeilijk op school omdat het er te druk is en te veel lawaai, en observeren liever eerst alvorens zich aan te sluiten bij de groep. Presteren hierdoor ook vaak onder hun niveau. Ze denken diep na over oorzaak en gevolg. Kunnen moeilijk in slaap komen of doorslapen.
Hebben vaak onverklaarbare lichamelijke klachten zoals buikpijn, hoofdpijnen en chronische moeheid.
Als ouder kun je je dan machteloos voelen en met alle liefde wil je dat je kind zich lekker in zijn/haar vel voelt.
Hierin bieden wij ondersteuning en geven zowel jou als ouder en kind de handvatten om weer verder te kunnen.

Dit door middel van diverse behandelmethoden gericht op ouder en kind.

Opvoedopstellingen.
Nieuwetijdskindercoaching.
Energetische kinder en jongeren therapie.
Mindfulness en meditatie voor kinderen en jongeren.
Hypnotherapie bij kinderen.
Therapeutische kinderyoga.
Bloesemtherapie.
Acute Homeopathie.
Massage.

Kom een keer langs voor een gratis 15 minuten gesprek en we kijken samen wat past bij u en uw kind.

Ashana Blog

Atlantis Remedies

Een nieuwe tijd vraagt om een nieuwe benadering van energetisch geneeswerk.

De Atlantis chakra remedies zijn speciaal ontwikkeld voor de hedendaagse problematiek bij hooggevoelige jeugd en jongvolwassenen. Maar ook bij ons als volwassenen kunnen nog onverwerkte emoties spelen die te maken hebben met ons eigen innerlijke kind, wat zijn of haar doel hier op aarde maar steeds niet neer kan zetten. Zo zijn ze inzetbaar bij jezelf, bij kinderen of in een therapeutische omgeving.
Zie voor meer informatie onder het kopje Atlantis Remedies op deze pagina.