NEI- therapie

NEI- therapie, Neuro Emotionele Integratie

Wat is NEI- therapie?
NEI is een behandeltechniek ontwikkeld vanuit allerlei verschillende geneeswijzen en methodieken, De basis is gelegd met elementen uit de Touch for Health, NAC (Neuro Associatief Coachen) en NLP. Tevens wordt er gebruik gemaakt spiertesten en de kennis van de 5 elementen leer. Er wordt gewerkt op acupunctuurpunten in combinatie met de subtiele energie van de chakra’s. Nei komt snel tot de oorzaak van het probleem. Daardoor zijn geen lange praatsessies nodig. Pijn uit het verleden hoeft niet opnieuw beleefd te worden, juist hierdoor is Nei ook zeer geschikt voor kinderen.

Onverwerkte emoties en hoog-gevoeligheid.
NEI heb ik al vele malen in kunnen zetten ook bij hoog- gevoelige kinderen en volwassenen.

Voor hen is het nog eens zo moeilijk om alle ervaringen goed te kunnen verwerkten doordat ze vaak onbewust overspoeld worden met emoties en gevoelens van een ander. Als zij daarnaast ook nog last hebben van onverwerkte emoties uit het verleden, gepest worden op school, concentratieproblemen hebben, angsten enz. kan het leven voor hen zwaar aanvoelen waardoor functioneren in onze drukke maatschappij moeilijk kan zijn.

Een aantal voorbeelden waarbij NEI- therapie ingezet kan worden:

– Depressie, burn-out, pijnklachten
– Migraine/ hoofdpijn
– Buikpijn/ prikkelbare darmen
– Eczeem
– Slecht slapen
– Bedplassen
– Veel huilen (onder andere huilbaby’s)
– Moeilijk kunnen concentreren
– Allerlei angsten, waaronder faalangst
– Onzekerheid, weinig zelfvertrouwen
– Boosheid, frustratie
– Pesten en gepest worden
– Teruggetrokken of juist druk gedrag
– Lusteloosheid./neerslachtigheid
– Motivatieproblemen
– Hooggevoeligheid.

Atlantis Remedies

Een nieuwe tijd vraagt om een nieuwe benadering van energetisch geneeswerk.

De Atlantis chakra remedies zijn speciaal ontwikkeld voor de hedendaagse problematiek bij hooggevoelige jeugd en jongvolwassenen. Maar ook bij ons als volwassenen kunnen nog onverwerkte emoties spelen die te maken hebben met ons eigen innerlijke kind, wat zijn of haar doel hier op aarde maar steeds niet neer kan zetten. Zo zijn ze inzetbaar bij jezelf, bij kinderen of in een therapeutische omgeving.
Zie voor meer informatie onder het kopje Atlantis Remedies op deze pagina.