Priesteressen van Atlantis

Priesteressen van Atlantis

Hartelijk welkom bij deze bijzondere workshop!

Deze workshop is gebaseerd op het boek “Die Halle de Säulen” van Michaela Theis, en hier met toestemming gebruikt.

Je gaat je tijdens deze workshop verbinden met de Atlantis priesteressen van de 7e straal van de “Hal der Zuilen” en zult ingewijd worden in hun healing technieken.

De priesteressen van de 7e straal is een zusterschap dat al sinds Atlantis bestaat. Zij staan in verbinding met Isis en zij volgen haar roep en haar kracht. Ze hebben zich in Atlantis en zelfs al in lemurië bezig gehouden met healing op alle niveaus en sinds de val van Atlantis zijn ze op weg om de mensheid op etherisch niveau te ondersteunen. Zij kennen jouw ziel en jouw verlangens. Zij zijn er om jou te laten ervaren dat jouw scheppingskracht is: “IK BEN”. Je ontvangt tijdens deze dag workshop een inwijding in de energieën van de Priesteressen van de 7e straal en je zult verschillende levels doorlopen van je bewustzijn.

Inhoud:
Je gaat in een meditatie naar de energie van Atlantis om je energetische heallingcodes te integreren. Wat mag je weer ervaren en wat mag je hier op aarde neerzetten. Je gaat kijken naar je levenspad-nummer wat aangeeft waarom dat jij voor deze weg in je leven gekozen hebt.

Je doorloopt de Hal der Zuilen, waarin we de 7 lagen van je bewustzijn doorlopen voor innerlijke kennis en healing. Je doet een oefening om jouw innerlijke priesteres te ontmoeten en neer te zetten.
Je krijgt een inwijding in de priester of priesteres van Atlantis.

Bij elk level wat we doorlopen wordt ook een priesteressenkaart of een energiekaart getrokken en volgt op elk level een korte reading.

Na deze workshop kun je je verder verdiepen in de HSP verdiepingsmodule.
Je gaat dan de diepte in met Atlantis healingtechnieken, werken met kristallen en de Ankh sleutel.
De Ankh of het teken van de Ankh is een heel oud teken, het is een oerteken.
Het is zelfs een teken dat zijn oorsprong heeft ver voor de Egyptische tijd en alle andere tijden.
Het heeft zijn oorsprong reeds in Lemurië liggen waarin de mensen van Lemurië met de Ankh werkten. Het was een healing instrument en een schild ter bescherming en het diende om het licht te verspreiden.

Ook al doe je het vervolg als Atlantis Healing Therapeut niet, de energie die je tijdens deze workshop ervaart is een ervaring voor jezelf op zich.

Wanneer: Vrijdag 7 april 2017
Tijd: 10.15 tot 17.00
Kosten: € 125,- inclusief lunch

Aanmelden voor deze workshop

Privacystatement

Voor informatie over de privacywetgeving klik op onderstaande link.

http://ashana.info/privacy/