Shiatsu

Shiatsu massage

Iedereen wil graag gezond zijn en zich goed voelen.
Maar, door onze moderne manier van leven zorgen we niet altijd even goed voor ons lichaam en gaan we ons ziek voelen of hebben we lichamelijke ongemakken. Shiatsu therapie is een goede aanvulling op de reguliere westerse medische kennis en kan je helpen om weer in balans te komen zonder (chemische) medicijnen en pijnlijke ingrepen.

Shiatsu is een manuele therapie gebaseerd op westerse kennis over anatomie en fysiologie, maar niet op de westerse vormen van therapie. Bij Shiatsu worden de duimen, handpalmen, en vingers gebruikt om druk uit te oefenen op bepaalde plaatsen op het lichaam. Hierbij wordt door de behandelaar niet met spierkracht gewerkt maar wordt het eigen lichaamsgewicht gebruikt om druk uit te oefenen.

Volwassenen:
Shiatsu kan gebruik worden bij diverse klachten zoals bij rug/nekpijn, migraine en whiplash. Maar ook bij vermoeidheid, stress of Burn-out gerelateerde klachten kan Shiatsu een mooie methode zijn om het lichaam weer net dat zetje te geven wat het nodig heeft om zijn energie aan te vullen en vast te houden.

Kinderen:
Ook bij kinderen passen we Shiatsu toe. Veel kinderen worden in deze hectische tijd overspoeld met prikkels van buitenaf. Hierdoor kunnen gedragsproblemen, concentratiestoornissen maar ook lichaam-houding problemen ontstaan. Voor kinderen is Shiatsu een mooie manier van aanraking, waarbij stoffen vrijkomen in het lichaam die niet alleen de hersenstofwisseling bevorderen maar ook het hele lichaam weer stimuleren om balans te brengen daar waar onbalans ontstaan is.

Privacystatement

Voor informatie over de privacywetgeving klik op onderstaande link.

http://ashana.info/privacy/