Lezing “Hoog-gevoeligheid bij kinderen” in bibliotheek Reuver

Lezing “Hoog-gevoeligheid bij kinderen” 

Heb jij of herken jij kinderen die regelmatig overprikkeld reageren of zich juist terugtrekken? Dan is de lezing over hoog-gevoeligheid bij kinderen misschien iets voor jou! Deze lezing is namelijk speciaal bedoeld voor ouders en familie van kinderen die (vermoedelijk) hoog-gevoelig zijn. Maar ook voor andere geďnteresseerden die in het dagelijks leven met kinderen omgaan.

Kinderen van nu krijgen enorm veel prikkels binnen; mede doordat ze nog volop in ontwikkeling zijn, raken ze hierdoor vaak overbelast en lopen zo vast in hun ontwikkeling, al helemaal wanneer kinderen ook nog eens (hoog)- gevoelig en paranormaal begaafd blijken te zijn.

Norma Prikanowski van Veggel auteur van het “Handboek voor overgevoelige kinderen” gaat in haar interactieve lezing met name in op vragen en de problematiek waar deze kinderen in hun ontwikkeling tegen aan lopen, zowel lichamelijk als psychisch en emotioneel. Zij laat zien hoe je voor deze kinderen thema’s inzichtelijk kunt maken d.m.v achtergrondinformatie, tips en oefeningen die aansluiten bij de belevingswereld van het kind. Ook voor de omgeving worden totaal onbegrijpelijke gedragingen ineens toegankelijk en inzichtelijk, en een oplossing is binnen handbereik. Het kind kan daardoor zijn volledige ontwikkeling ervaren inclusief zijn/haar kwaliteiten en kan zo opgroeien in een voor hem/haar veilige omgeving.

Waar: Bibliotheek Reuver, Pastoor Vranckenlaan 8
Wanneer: 12 April 2017
Tijd: 19.30 uur t/m 21.30 uur
Aanmelden: norma@ashana.info
Kosten: € 3,-

Weerbaarheid en Hooggevoeligheid

Handboek

Blog