Wandelcoaching

Wandelcoaching

Al wandelend in de natuur gebeurt er iets bijzonders met de mensen. Men wordt rustiger, ontspant en er ontstaat een mooie, rustige aandacht voor de omgeving. En na een stuk wandelen wordt het tempo langzamer, het denken wordt weer helder, gevoelens gaan weer stromen en zelfreflectie wordt weer gemakkelijker, kortom je voelt weer dat je leeft.

En opeens is daar het “Aha erlebnis”, je ziet weer helder voor ogen wat je wil en niet onbelangrijk, wat je niet (meer) wil.

Met wandelcoaching neem ik je mee op een wandeling in de natuur. Maar meer nog, ik neem je mee op een wandeling naar jezelf.

In de natuur, tijdens het wandelen is een gesprek een stuk gemakkelijker dan in een behandelkamer. Je hoeft elkaar niet aan te kijken, er ontstaat een ontspannen sfeer en de natuur is een mooie spiegel voor jezelf.

Tijdens zo’n wandeling krijg je inzichten, rust en ruimte in je hoofd en de natuur werkt stress verlagend.

Ik luister naar jouw verhaal, en samen met de natuur, de bomen, het gras, de koeien en noem maar op coach ik jou hierbij.

Een wandeling duurt ongeveer 1,5 uur, de locatie is meestal in het natuurgebied langs de Nederlands-Duitse grens nabij Tegelen. Wandelen kan bij bijna ieder weertype, passende kleding en schoenen zijn natuurlijk sterk aanbevolen. Ieder weertype heeft weer zijn eigen charme’s.

Weerbaarheid en Hooggevoeligheid

Handboek

Blog