Behandeltraject “de reis van de Sjamaan”

Behandeltraject de reis van de Sjamaan

Wat:
Het behandeltraject de reis van de Sjamaan is een reeks behandelingen waarin jouw oude blokkades en trauma s worden opgeruimd op sjamanistische wijze.
Oude blokkades en trauma s kunnen vele klachten opleveren, zowel fysiek als emotioneel en spiritueel.

Voor wie:
de reis van de Sjamaan is voor iedereen die: een trauma heeft, PTSS, angsten, emotionele problemen, stress/burn-out, hooggevoeligheid en fysieke klachten zoals chronische pijn en meer.

Maar ook voor diegene die niet meer weet hoe nu verder met het leven, die voor keuzes staat, zich verder wil ontwikkelen op spiritueel gebied, die weer in contact met zichzelf (en daarmee ook met je naasten) wil komen, die behoefte heeft om de volgende stap te zetten.
Of gewoon omdat je het jezelf gunt.

Hoe:
Door middel van dit behandeltraject van 5 behandelingen (met telkens een tussenpose varierend van 3 tot 5 weken) gaan we op diep niveau en vanuit verschillende invalshoeken werken aan een oplossing.
We gaan aan de slag met wandelcoaching, behandelingen en meditatieoefeningen.

De reis van de Sjamaan is een reis naar jouw behoefte samengesteld. Ik ben als het ware je reisleider op weg naar genezing en gezondheid. De reis van de Sjamaan kun je ook volgen als weg naar zelfontplooiing.

De losse sessies zullen tussen de een en twee uur gaan duren en vinden plaats bij mij in de praktijk. Behalve de wandelcoaching, die wordt buiten in de natuur gedaan.

Investering:
De grootste investering die je doet is de commitment om daadwerkelijk iets aan jouw situatie te gaan veranderen. Voor een optimaal resultaat verwacht ik dat je ook echt aan de slag gaat met de handvaten die ik je aanreik. We zullen intensief aan de slag gaan.

De materiele investering is 75,- per sessie ( 375,- in totaal). Hiervan krijg je telkens een factuur die je eventueel deels kunt declareren bij jouw zorgverzekeraar.

Dus:
Spreekt jou dit aan? Wil je oude patronen doorbreken? Wil je je klachten oplossen? Ben je klaar om een afslag te nemen en een nieuwe weg in te slaan?
Aarzel dan niet en neem contact met mij op. Samen bespreken we dan jouw reis.

Wie ben ik:
Mijn naam is Frank Prikanowski, ik ben sjamaan en natuurgenezer. Als sjamaan is het mijn taak om mensen te onderwijzen en te begeleiden naar een goede gezondheid van lichaam en geest. Het laten ontwaken van het spirituele bewustzijn bij mensen is een van de wegen die ik bewandel. Op deze weg leer ik hoe men weer in balans met zichzelf en de wereld komt, waardoor klachten verdwijnen. Naast de weg van het spirituele ontwaken bewandel ik nog vele wegen op verschillende niveaus. Sommigen zijn voor mijn eigen ontwikkeling, andere zijn er om mijn medemens te helpen en ondersteunen in zijn of haar proces.
Op deze manier herstel ik de balans bij mijn clienten.

Aho Mitakuye Oyasin

Weerbaarheid en Hooggevoeligheid

Handboek