Reading en healing

Uit balans raken heeft vele verschillende oorzaken. Onzekerheden, angsten, twijfels, hoogsensitiviteit, te grote werkdruk, gebeurtenissen en andere blokkades.
We zitten dan met te veel emoties of blokkades die ons kunnen hinderen in het dagelijkse functioneren zodat, als we er niets aan doen er zelfs lichamelijke klachten uit kunnen ontstaan.
Daar waar we zelf het inzicht verloren hebben, op het hoe en waarom van een deel van ons leven, kan een reading dat weer op een rij zetten.

Reading:
Met een Reading, het lezen van het persoonlijke energetisch veld dat deel van ons uitmaakt, krijgen we inzichten over de huidige situatie. Welke problematiek hier ten grondslag aan ligt, en wat er eventueel nodig is om bepaalde veranderingsprocessen aan te gaan. Zelfs als de blokkades voortkomen uit een vorig leven.
Maar ook bij last van vreemde energien in huis, bij onverklaarbare verschijnselen, of bij vragen aan overledenen kan een reading uitkomst geven.

Healing:
Na een reading gaan we kijken hoe we u individueel kunnen begeleiden met behulp van de diverse behandelmethoden in onze praktijk. De healing.
Op energetisch niveau kunnen we werken met de beelden die we in het energetisch veld tegen komen. Beelden worden getransformeerd en eventueel met visualisaties en bloesemremedies ondersteund om tot het gewenste resultaat te komen. Ook werken in de diverse lagen van het energetisch veld via magnetiseren kan toegepast worden.

Voor wie een Reading en healing:
Deze manier van behandelen is zowel geschikt voor volwassenen als kinderen. Ook als u behoort tot de groep hoogsensitieve personen is een reading en healing een mooie manier van werken.

Privacystatement

Voor informatie over de privacywetgeving klik op onderstaande link.

https://ashana.info/privacy/