Energetisch kindertherapeut

Energetische Kindertherapeut
Accreditaties door KTNO (o.a voor: VBAG, LVNG, BATC), SNRO in aanvraag.

Wil jij je expertise als coach, therapeut, of hulpverlener verdiepen op het gebied van energetisch werken bij kinderen die vaak overprikkeld zijn dan is deze opleiding iets voor jouw. (15 lessen)

In deze jaarmodule gaan we in op de problematiek in het energiesysteem bij kinderen die door hun hooggevoeligheid, prikkelgevoeligheid of beperkingen zoals ADHD of Autisme vastlopen in hun ontwikkeling. Bij deze kinderen zien we dat veel gedrags veranderingen, lichamelijke en psychische klachten voort kunnen komen uit een slecht werkend energie/ chakra systeem. Het aura- en chakrasysteem is de energetische in- en output van het lichaam en staat in rechtstreekse verbinding met onze klieren, organen, zenuwstelsel en hersenen. Vele verstoringen zoals, chronische moeheid, slecht werkend immuunsysteem, vol hoofd, slechte gronding, darmproblematiek, allergie en slaapproblematiek of psychische belasting , zullen verklaard worden aan de hand van de diverse energetische systemen. Tevens zullen de diverse behandelingen een aanvulling zijn voor ieder die met deze kinderen in aanraking komt.

Onderwerpen die aan bod komen:

Energetische pathologie:
-Het energie systeem (aura, meridianen, chakras), Wei chi velden (Chinese aura)
-De haralijn (sterrenpoort, zielenzetel, dantian en aardester).
-Epigenetica en genetica.
-Organen en de emoties
-Kinderyoga en energetische kinderqigong.

Psychische klachten, lichamelijke klachten:
-Overprikkeling, darmproblematiek, concentratie, hart en breincoherentie. -chronische moeheid, lusteloosheid, somberheid, depressieve stemmingen, bedplassen.
-Toxines, geopatische belasting -meetrillen, vervuilen, energetische bescherming.
-Emoties bij kinderen.

Voor meer informatie over data en kosten klik HIER

Weerbaarheid en Hooggevoeligheid

Handboek