Traumahealing

Traumahealing

Deze healing is een krachtig sjamanistisch ritueel dat ik heb geleerd van Chief Dancing Thunder. Volgens de sjamanistische traditie vindt genezing alleen plaats op het spirituele niveau, buiten de fysieke wereld, omdat het een plaats van geen weerstand is.

Trauma’s zijn onbewuste, ondraaglijke en onuitsprekelijke levende herinneringen die voortdurend in het leven van iemand worden geprojecteerd en uiteindelijk voor problemen zorgen. Meestal is de feitelijke herinnering aan de traumatische ervaring onbekend. De traumatische ervaring is “op de wacht” gezet in het energetische niveau, het is niet helemaal gebaseerd op fysiek bewustzijn, maar volledig verbonden met de energieke structuur van de persoon.
De “individuele spirit” wacht op een bewuste release van de energieke lading die op het moment van de traumatische gebeurtenis werd gevormd.
De genezing vindt plaats van geest tot geest in een “de-geanimeerde” staat, de sjamanistische fysiologische staat waar genezing toegankelijk en verwerkt kan worden. Trauma’s kunnen worden gezien als een “holografische afdruk” en genezing betekent in deze context dat de energieke afdruk uit de fysieke realiteit verplaatst wordt naar een plek buiten jezelf, zodat het geen invloed meer heeft op het fysieke bewustzijn, maar op het spirituele niveau wordt gehouden.Het ritueel van sjamanistische traumahealing is een veilige en krachtige manier om ‘een stap te nemen’ wanneer men vasthoudt aan- of wanneer (vergelijkbare) onaangename situaties zich steeds blijven herhalen.

Tijdens de healing zelf lig je op de behandeltafel terwijl ik je je door de verschillende stappen van het ritueel begeleidt. Soms kunnen lichamelijke sensaties optreden of kunnen zich beelden vormen voor je geest maar meestal voel je je diep ontspannen. Tijdens een sjamanistische traumahealing wordt gebruik gemaakt van de sjamanendrum en andere atributen. Wil je meer weten over deze bijzondere healing, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Weerbaarheid en Hooggevoeligheid

Handboek