Atlantis Remedies Basisset en Extra set

Atlantis Remedies Basisset:

1e chakra:
Evenwicht/vulkaan
Kernwoorden: Aarden, gronden, terug in je basis staan, evenwicht. Rust in je hoofd.

2e chakra:
Lichtgids/Engelwezen
Kernwoorden: Emoties, geeft helderheid, vertering van emoties, acceptatie. Bij vaccinatie vervuiling.

3e chakra:
Vertrouwen

Kernwoorden: Verantwoording en vertrouwen. Samenwerking, thuis voelen in de groep. Durf, lef.Bij vervuiling door elektrosmog.

4e chakra:
Ghost heart
Kernwoorden: Onvoorwaardelijke liefde. Vertrouwen in het universum en jouw plaats op aarde. Verbondenheid.

5e chakra:
Dolfijn/speelsheid
Kernwoorden: Speelsheid, thuis voelen in groeps- processen, nieuwe groeimomenten, luisteren, communicatie, transformatie.

6e chakra:
Oceaan/zuivering

Kernwoorden: Zuiverheid en doorstroming opruimen van energetische belastingen. Gefocust blijven op. Als men een wattig gevoel heeft in hoofd.

7e chakra:
Walvis/intutie
Kernwoorden: Bewustwording, evenwicht, informatie vanuit het hogere en toch gefocust blijven in het hier en nu. Bescherming tegen lagere energien. Bescherming ook tijdens de nacht of bij nachtmerries.

Sterrenpoort:
Sterrenkind
Kernwoorden: Doelen neerzetten op aarde. Maakt helder en weer levenslustig.

Zielenzetel:
Verwondering

Kernwoorden: Overgang door indaling in het lichaam. Veranderingen aan kunnen. Geeft durf en vertrouwen. Hersteld verbinding tussen darmen en hersenen.

Wezenster:
Schildpad
Kernwoorden: Ontdekking, uitbreiding en groeimogelijkheden terwijl je beschermd bent. Bij gepest worden.

Aardester:
Uil/wijsheid

Kernwoorden: Je mag er zijn.Geeft goede aardebinding

Atlantis Remedies Extra set:

Sequoia Oermoeder remedie
Kernwoorden: Flexibiliteit, standvastigheid, bescherming, aarding, liefde, verbinding, kracht.
Deze remedie geeft flexibiliteit en tegelijkertijd standvastigheid zonder te vervallen in starheid of zwakte. Verbindt de hemel met de aarde en omgekeerd. De kracht die uit de sequoia komt is een zachte kracht. Sterk zijn vanuit zachtheid en compassie.
Deze remedie is ontstaan uit de energie van de sequoiabomen, de oerbomen. Sequoia’s zijn flexibel maar breken niet. Ze staan stevig geworteld en reiken hoog de hemel in. De liefdevolle energie van deze oermammoet bomen geeft je een zachte kracht. Deze remedie geeft je een basis om vanuit te groeien.
Door de goede aarding en de vele wortels die diep de aarde in groeien is deze remedie ook in te zetten om af te voeren/draineren.

Equilibrium
Kernwoorden: Bevrijdend, geeft ruimte, en geeft rust in ruimtes.
Negatief: Bij negatieve emoties. zoals boosheid, verdriet
Positief: Blijheid, bevrijdend op oude vastzittende structuren. Heeft een lichte ontgiftende werking. Laat je je eigen ruimte innemen.
Verdrijft boosheid, geeft energie, rust in het cranio sacraal gebied. Soms zitten dingen in de weg en weet je eigenlijk niet wat het is. Je kunt zo’n lusteloos gevoel hebben. Tegen maandagmorgen gevoel. De equilibrium laat je je innerlijke vuur weer vinden en geeft helderheid om verder te kunnen.

Nexus
Kernwoorden: Ruimte, opruiming, loslaten van aftappingen zowel de hogere als de lagere.
Het maakt zichtbaar wat in de mist verborgen isDat wil zeggen als er entiteiten aanwezig zijn maakt de Nexus ze los en zichtbaar zodat ze weggehaald kunnen worden.
Het maakt koorden en verbindingen van aftappingen zichtbaar om ze vervolgens los te kunnen maken en op te ruimen.

Groene Jade
Kernwoorden: Brengt alle chakra’s in balans met de haralijn en de Wezenster.
Een remedie om te resetten. Terug naar de kern van je bestaan, helpt je je doel te vinden in het leven. Zorgt dat je aftappingen zowel van de lagere energien als van de hogere los kun laten maar ook van het verleden en het heden. Zo kom je weer in balans en kun je je richting bepalen in het leven. Daar waar hemel en aarde samenkomen ontstaat de mens.

Weerbaarheid en Hooggevoeligheid

Handboek