Boeken

Norma heeft inmiddels drie boeken geschreven:

Weerbaarheid en Hooggevoeligheid

In dit boek leert Norma aan je hooggevoelige zelf om tegelijkertijd je eigen energetische lifestylecoach te zijn. Het doel is om hooggevoeligheid, en soms ook paranormale begaafdheid, aan jou inzichtelijk te maken en zo uit te leggen dat je de ontvangen kennis en informatie leert te gebruiken als een soort energetische handleiding. Norma legt op begrijpelijke en toegankelijke wijze de nieuwste reguliere en alternatieve ontwikkelingen op energetisch gebied uit en geeft daarmee inzicht in de problematiek van alle dag zoals die door hooggevoeligen wordt ervaren.

Talrijke voorbeelden uit de praktijk, naast tips en oefeningen die je zelf kunt toepassen, zorgen ervoor dat je weerbaarheid toeneemt. Zo leer je omgaan met voor velen onbegrijpelijke klachten en gedragingen.

 

Boek_norma

 

Handboek voor overgevoelige kinderen

Met coaching, technieken, tips en oefeningen.
Een boek dat naar de kern gaat van het kind en kennis overbrengt over de achtergrond van over-gevoeligheid bij zowel de hooggevoelige kinderen, paranormale kinderen maar ook bij kinderen met ADHD en autisme. Met coaching, technieken, tips
en oefeningen.
Een gedegen up to date handboek dat zowel ouders, leerkrachten en professionals zal ondersteunen.

Cadeautjes uit het Hiernamaals

Dit boek is geschreven met de bedoeling om een tipje van de sluier op te lichten. Hoe ontstaat de ziel? Hoe is ons bewustzijn? Hoe leven wij als mens? Wat gebeurt er met ons als we sterven? Wat blijft er nog van ons over? Worden we daadwerkelijk het engeltje op het wolkje? En is er leven na dit leven?

Ervaringen van de mensen levend of gestorven die het de moeite waard maakten om het te schrijven. Ook in het hiernamaals zijn we menselijk en dat heb ik geprobeerd om te verwoorden in dit boek.
Samengebracht met enkele sessies uit de praktijk.
Een boek geschreven naar de werkelijkheid, met al zijn vreugde, liefde verdriet, en vaak onbeantwoorde vragen. Een logisch verhaal en voor ieder van ons toegankelijk.

Bestellen: Je kunt de boeken bestellen door een mail te sturen naar: norma@ashana.info onder vermelding
van het boek dat je graag wil.
Het Handboek voor overgevoelige kinderen is ook via BOL.com te bestellen. Weerbaarheid en Hooggevoeligheid en Cadeautjes uit het hiernamaals zijn ook via Obelisk boeken te verkrijgen
Weerbaarheid en Hooggevoeligheid: 19,99
Handboek voor overgevoelige kinderen: eur. 17,50

Cadeautjes uit het hiernamaals: eur. 19,99
Excl. verzendkosten

Weerbaarheid en Hooggevoeligheid

Handboek