Priesteressen van Atlantis

Kom naar deze bijzondere priesteressen workshop op dinsdag 22 januari 2019. Juist op deze datum is hun energie het sterkst aanwezig. De priesteressen van Atlantis is een zusterschap dat al sinds Atlantis bestaat. Zij staan in verbinding met de godin Isis en zij volgen haar roep en haar kracht. Ze hebben zich in Atlantis en zelfs al in lemurie al bezig gehouden met healing op alle niveaus en sinds de val van Atlantis zijn ze op weg om de mensheid op etherisch niveau te ondersteunen.

Inhoud:
Je gaat in een meditatie naar Atlantis ervaren wat je weer hier op aarde neer mag zetten. Je gaat kijken naar je levenspad-nummer wat aangeeft waarom dat jij voor deze weg in je leven gekozen hebt.

Je gaat naar de Hal der Zuilen, waarin we de 7 lagen van je bewustzijn doorlopen voor innerlijke kennis en healing. Je doet een oefening om jouw innerlijke priesteres te ontmoeten en neer te zetten. Je krijgt een inwijding in de priester of priesteres van Atlantis. Bij elk level wat we doorlopen wordt ook een priesteressenkaart of een energiekaart getrokken en volgt op elk level een korte reading. We maken volgens de thema’s een godinnen mandala. En we gaan een healing doen bij elkaar.

Wanneer: Zaterdag 30 mei 2020
Tijd: van 10.15 tot 17.00
Kosten: 125,- . incl. thee, koffie, en een kopje biologische soep
Waar: Ashana Education, Bongerdstraat 6a,5931 NG Tegelen

Aanmelden voor deze workshop

Weerbaarheid en Hooggevoeligheid

Handboek