Reiki 1 cursus

Reiki betekent Universele (Rei) levensenergie (Ki). Het is een healing methode die door Dr. Mikao Usui (1865-1926) ontwikkeld is. Met Reiki kun je jezelf en anderen op energetische wijze behandelen. Je gebruikt hierbij de Universele Levensenergie, je bent als het ware een kanaal waardoor deze levensenergie heen stroomt.

Voor wie is Reiki geschikt? Heel kort gezegd, voor iedereen.
Iedereen kan Reiki leren toepassen en je kunt hiermee jezelf, anderen, dieren, planten en nog veel meer behandelen.
Met name voor kinderen is Reiki zeer geschikt.

Wat kun je verwachten:
Op deze eendaagse workshopdag wordt je ingewijd in de oorspronkelijke Reiki lijn van Mikao Usui, de grondlegger van Reiki en wordt je afgestemd op de Reiki 1 energie.
Tijdens de Reiki 1 inwijdingen krijg je het vermogen de Reiki-energie te gebruiken voor jezelf en voor anderen. Je leert de basisbehandelposities om jezelf te behandelen en de posities om anderen een Reiki behandeling te geven op een behandeltafel. Tijdens de Reiki 1 cursus wordt uitgebreid uitgelegd wat Reiki is en vooral wat het voor je kan doen. Ook de geschiedenis van Reiki wordt behandeld.

Reiki 1 wordt afgesloten met een officieel certificaat waar de gehele afstammingslijn van Reiki Masters op vermeld staat. Vanuit Reiki 1 kun je doorstromen naar Reiki 2 dat later in het jaar gegeven zal worden.

Wanneer: Vrijdag 1 maart 2019VOL !!
Tijd: van 10.00 tot 17.00
Waar: Ashana Holistic Care, Bongerdstraat 6a, 5931 NG Tegelen
Kosten: 125,- incl. syllabus certificaat.

Aanmelden voor deze cursus

Weerbaarheid en Hooggevoeligheid

Handboek

Blog