Hee, ken jij mij al?

Hee, ken jij mij al?

Ik zal mij even (opnieuw) voorstellen:

Mijn naam is Frank Prikanowski en ik ben werkzaam als acupuncturist en energetisch/natuurgeneeskundig therapeut in de praktijk die ik samen met mijn partner Norma heb: Ashana Holistic Care in Tegelen.

Ik ben niet altijd werkzaam geweest in onze praktijk, voordat ik als therapeut begon was ik internationaal vrachtauto chauffeur. Ik heb ruim 22 jaar kriskras door Europa gereden, ook over de Brennerpas met de vlam in de pijp.. Een hele andere tak van sport dus. Maar vanwege mijn eigen gezondheid (reuma en artrose) en omdat ik er niet zoveel zin meer in had ben ik gaan studeren naast mijn werk. Dat waren een paar lastige jaren, werken en studeren. En natuurlijk nog een gezin erbij. Na mijn studie acupunctuur ben ik dan ook ziek geworden en dit was de drive om volledig aan de slag te gaan in de praktijk en de contactsleutels van de vrachtauto aan de spreekwoordelijke wilgen te hangen.

Naast acupunctuur en de vele verdiepingen daarin heb ik ook natuurgeneeskunde, medische Qigong, NLP, Orthomoleculaire therapie en homeopathie gestudeerd. Tevens ben ik reikimaster en werk al sinds mijn jeugd op energetisch gebied. Ik heb mijn Medische- en Psychosociale Basiskennis op PLATO niveau behaald.

En niet onbelangrijk: ik ben sjamaan. Mijn energetisch werk is op sjamanistische wijze.

Alles gecombineerd een compleet pakket aan behandelvormen dus.

In mijn praktijk behandel ik de meest uiteenlopende klachten: pijn, spijsverteringsklachten, allergien, slaapproblemen, emotionele problemen, trauma’s uit de jeugd, burn-out, emotionele problemen, vermoeidheid en ga zo maar door. Doordat Norma en ik nauw samenwerken in onze praktijk komen we tot een op maat gemaakt behandelplan en pakken we ook de diepere stukken aan.

Tevens ben ik ook docent in ons eigen opleidingsinstituut Ashana Holistic Education. Hierin verzorgen we opleidingen en bijscholingen voor therapeuten, leerkrachten en iedere professional die met hooggevoelige volwassenen en kinderen werkt.

Wil je nader kennis maken met mij, of je kennismaking vernieuwen? Loop je tegen klachten aan die maar niet over gaan? Wil je het heft weer in eigen handen nemen wat je gezondheid betreft?

Neem gerust contact op met mij. Samen kijken we wat voor jou de beste oplosing is.

Je kunt een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend 15 minutengesprek.

Tot gauw..

frank@ashana.info

06-24701637

Geplaatst in Geen categorie

Weerbaarheid en Hooggevoeligheid

Handboek