Energetisch geneeswerk

Energetisch geneeswerk.

Het geneeskundig onderzoek in het Westen heeft zich tot nu toe nauwelijks beziggehouden met de energetische geneeskracht. In andere culturen is er op dat vlak al sprake van een lange traditie. Een voor beeld hiervan is de Chinese geneeskunde met hun acupunctuur en Chi Qong oefeningen voor heling. Healing methoden met behulp van innerlijke beelden, creatieve visualisaties, gedachten programmering, licht en kleuren, alsmede methoden waarbij gebruik gemaakt wordt van handoplegging en gebed, behoren tot het kennis goed van alle culturen.

De mens bezit een zichtbare en een onzichtbare werkplaats. De zichtbare is zijn lichaam, de onzichtbare ons energie lichaam. In beide lichamen kunnen verstoringen plaatsvinden die tot ziekte kunnen leiden. Vaak zijn in ons energie lichaam al eerder verstoringen aanwezig die in ons lichaam pas later ten uiting komen. Zo zal in het lichaam duidelijk ziektebeelden te zien zijn die we via onze anatomie en fysiologie kunnen verklaren. In ons energetisch lichaam zullen de verstoringen eerder aanwezig zijn als beelden met het bijbehorende gevoel, gedachte en emotie.

Genezing is recycling
Bij energetisch geneeswerk maken we gebruik van diverse werkvormen.

Sjamanistische healing.
Atlantis healing.
Magnetiseren.
Reiki.

Ashana Blog

Atlantis Remedies

Een nieuwe tijd vraagt om een nieuwe benadering van energetisch geneeswerk.

De Atlantis chakra remedies zijn speciaal ontwikkeld voor de hedendaagse problematiek bij hooggevoelige jeugd en jongvolwassenen. Maar ook bij ons als volwassenen kunnen nog onverwerkte emoties spelen die te maken hebben met ons eigen innerlijke kind, wat zijn of haar doel hier op aarde maar steeds niet neer kan zetten. Zo zijn ze inzetbaar bij jezelf, bij kinderen of in een therapeutische omgeving.
Zie voor meer informatie onder het kopje Atlantis Remedies op deze pagina.