HSP therapeut

HSP therapeut
Gericht op hooggevoeligheid en overgevoeligheid bij volwassenen.
Accreditatie bij KTNO (o.a voor: LVNG, VBAG, BATC), SNRO in aanvraag.
We zien dat gevoeligheid en overgevoeligheid een steeds meer voorkomende eigenschap is onder de jong volwassenen en volwassenen van nu. Een hele generatie die zich niet altijd begrepen voeld, en dan ook nu tegen bepaalde situaties aanloopt voortkomende uit hun gevoeligheid. Zo zijn er voorbeelden als: ze hebben vaak moeite met zich in mensenmassa’s te begeven, kunnen vaak slecht grenzen aangeven, voelen stemmingen aan van een ander, krijgen snel stressverschijnselen in een lawaaierige en hectische omgeving enz… Hierdoor ontstaan allerlei lichamelijke en geestelijke klachten zoals, concentratieproblemen, burn-out gerelateerde klachten, chronische moeheid, hyperventilatie, hoofdpijn, rug en nekklachten enz.

Doel van de Opleiding:
In deze jaar opleiding leer je op mentaal, lichamelijk en energetisch gebied deze doelgroep te coachen, waarbij hun (over) gevoeligheid diverse problematiek geeft in hun dagelijkse leven. Het is voor mensen die overgevoelig reageren op interne en externe prikkels niet altijd makkelijk om in een maatschappij te functioneren die vooral prestatie gericht is en waar men door de hoeveelheid aan prikkels makkelijk uit balans raken.

Gevoeligheid kan een last zijn, maar evenzo een prachtige kwaliteit die, als deze personen die kunnen begrijpen, durven te ervaren en hiermee om leren gaan iets is waardoor ze meer uit het leven kunnen halen dan menig ander. Leren deze mensen te ondersteunen en zet ze ze weer op de goede weg.

Voor meer informatie over data en kosten klik HIER

Ashana Blog

Atlantis Remedies

Een nieuwe tijd vraagt om een nieuwe benadering van energetisch geneeswerk.

De Atlantis chakra remedies zijn speciaal ontwikkeld voor de hedendaagse problematiek bij hooggevoelige jeugd en jongvolwassenen. Maar ook bij ons als volwassenen kunnen nog onverwerkte emoties spelen die te maken hebben met ons eigen innerlijke kind, wat zijn of haar doel hier op aarde maar steeds niet neer kan zetten. Zo zijn ze inzetbaar bij jezelf, bij kinderen of in een therapeutische omgeving.
Zie voor meer informatie onder het kopje Atlantis Remedies op deze pagina.