Kindermedium

Kindermedium
In de praktijk krijg ik veel te maken met hele jonge, hooggevoelige en paranormale kinderen. Soms is het moeilijk om door de problematiek bij deze kinderen heen te kijken. Men is al naar verschillende hulpverleners geweest maar kan niet echt de vinger op de onderliggende oorzaak van de problematiek leggen.

Een kindermedium sessie kan hier uitkomst bieden. D.m.v van een sessie kan ik dieper kijken dan wat wat zich alleen aan de oppervlakte laat zien. Ik zoek aansluiting op de gedachten van het kind en de onderliggende oorzaak van het gedrag en dit kan dan naar de ouders toe vertaald worden. Kinderen zijn erg toegankelijk en als er aansluiting is op de golflengte van het kind, is zelfs het meest gesloten kind een open boek. Voor sommige kinderen is het een ware opluchting als via deze techniek hun diepere lagen van bewustzijn aangeraakt worden. Ze hebben het idee dat ze toch begrepen worden zonder dat ze zelf er iets over kunnen of hoeven te zeggen. Met name bij hele jonge kinderen van 1-3 jaar is het voor de ouder vaak moeilijk om te begrijpen waar de behoefte van het kind ligt of waar het angstig voor is.
Een sessie geeft dan uitkomst. Van daaruit kan dan gekeken worden wat de beste begeleiding of behandelmethoden kan zijn die bij jou als ouder en bij het kind aansluiten.

Norma Prikanowski van Veggel is Nieuwetijds kindertherapeut, natuurgeneeskundige, energetische therapeute, Nei coach en auteur van verschillende boeken. Ze heeft twee seizoenen meegedaan met het RTL programma “Het zesde zintuig plaats delict”

Privacystatement

Voor informatie over de privacywetgeving klik op onderstaande link.

http://ashana.info/privacy/