Sjamanistische traumahealing

Sjamanistische traumahealing

Deze healing is een krachtig sjamanistisch ritueel dat ik heb geleerd van Chief Dancing Thunder. Volgens deze traditie vindt genezing alleen plaats op het spirituele niveau, buiten de materiële wereld, omdat het een plaats van geen weerstand is.

Trauma’s zijn onbewuste, ondraaglijke en onuitsprekelijke levende herinneringen die voortdurend in het leven van iemand worden geprojecteerd en uiteindelijk voor problemen zorgen. Meestal is de feitelijke herinnering aan de traumatische ervaring onbekend. De traumatische ervaring is “op de wacht” gezet in het energetische niveau, het is niet helemaal gebaseerd op fysiek bewustzijn, maar volledig verbonden met de energieke structuur van de persoon.
De ‘individuele spirit’ wacht op een bewuste release van de energieke lading die op het moment van de traumatische gebeurtenis werd gevormd.
De genezing vindt plaats van geest tot geest in een “de-geanimeerde” staat, de sjamanistische fysiologische staat waar genezing toegankelijk en verwerkt kan worden. Trauma’ kunnen worden gezien als een ‘holografische afdruk’ en genezing betekent in deze context dat de energieke afdruk uit de fysieke realiteit verplaatst wordt naar een plek buiten jezelf, zodat het geen invloed meer heeft op het fysieke bewustzijn, maar op het spirituele niveau wordt gehouden. Het ritueel van sjamanistische traumahealing is een veilige en krachtige manier om ‘een stap te nemen’ wanneer men vasthoudt aan- of wanneer (vergelijkbare) onaangename situaties zich steeds blijven herhalen.

Tijdens de healing zelf lig je op een futon op de grond terwijl ik je je door de verschillende stappen van het ritueel begeleidt. Soms kunnen lichamelijke sensaties optreden of kunnen zich beelden vormen voor je geest maar meestal voel je je diep ontspannen. Een healing duurt gewoonlijk een uur, maar soms ook wat langer. Tijdens een sjamanistische traumahealing wordt gebruik gemaakt van de sjamanendrum en andere atributen. Wil je meer weten over deze bijzondere healing, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Ashana Blog

Atlantis Remedies

Een nieuwe tijd vraagt om een nieuwe benadering van energetisch geneeswerk.

De Atlantis chakra remedies zijn speciaal ontwikkeld voor de hedendaagse problematiek bij hooggevoelige jeugd en jongvolwassenen. Maar ook bij ons als volwassenen kunnen nog onverwerkte emoties spelen die te maken hebben met ons eigen innerlijke kind, wat zijn of haar doel hier op aarde maar steeds niet neer kan zetten. Zo zijn ze inzetbaar bij jezelf, bij kinderen of in een therapeutische omgeving.
Zie voor meer informatie onder het kopje Atlantis Remedies op deze pagina.