Energetisch HSP coach

Gericht op hooggevoeligheid en overgevoeligheid bij volwassenen.
Accreditatie bij KTNO (o.a voor: LVNG, VBAG, BATC), SNRO in aanvraag.
We zien dat gevoeligheid en overgevoeligheid een steeds meer voorkomende eigenschap is onder de jong volwassenen en volwassenen van nu. Een hele generatie die zich niet altijd begrepen voeld, en dan ook nu tegen bepaalde situaties aanloopt voortkomende uit hun gevoeligheid. Zo zijn er voorbeelden als: ze hebben vaak moeite met zich in een mensenmassa te begeven, kunnen vaak slecht grenzen aangeven, voelen stemmingen aan van een ander, krijgen snel stressverschijnselen in een lawaaierige en hectische omgeving enz.. Hierdoor ontstaan allerlei lichamelijke en geestelijke klachten zoals, concentratieproblemen, burn-out gerelateerde klachten, chronische moeheid, hyperventilatie, hoofdpijn, rug en nekklachten enz.

Doel van de Opleiding:
In deze 1,5 jaar opleiding leer je op mentaal, lichamelijk en energetisch gebied deze doelgroep te coachen, waarbij hun (over) gevoeligheid diverse problematiek geeft in hun dagelijkse leven. Het is voor mensen die overgevoelig reageren op interne en externe prikkels niet altijd makkelijk om in een maatschappij te functioneren die vooral prestatie gericht is en waar men door de hoeveelheid aan prikkels makkelijk uit balans raken.

Gevoeligheid kan een last zijn, maar evenzo een prachtige kwaliteit die, als deze personen die kunnen begrijpen, durven te ervaren en hiermee om leren gaan iets is waardoor ze meer uit het leven kunnen halen dan menig ander. Leren deze mensen te ondersteunen en zet ze ze weer op de goede weg.

Voor meer informatie over data en kosten klik HIER

Weerbaarheid en Hooggevoeligheid

Handboek